Välkommen till La Pizza

La Pizza grundades 2015 i Halmstad med målet att vara Halmstads i särklass bästa pizzeria. Vi kände att det fanns ett tomrum att fylla då vi saknade en pizzeria i staden som lade fokus på det viktigaste vad gäller en pizza, råvarorna. Vi saknade helt enkelt en pizzeria som bakade riktiga gourmetpizzor.

Vi arbetar uteslutande med de bästa råvarorna som slaktaren och grönsakshandlaren har att erbjuda, från den tunt skivade Parmaskinkan som lagrats i åratal till den klassiska Grana Padano osten från Po-dalen i Italien.

Råvarorna som ligger på pizzan är däremot inte allt. Det många missar är att degen är den största delen utav en pizza, och kräver således lika mycket uppmärksamhet som råvarorna på. Hos oss kan du därför välja både vanlig deg, glutenfri deg och deg gjord på dinkelmjöl. Oavsett val så vet du att du är på rätt ställe.

Med de bästa råvarorna och vår toppmoderna utrustning kan vi garantera en Pizzaupplevelse utöver det vanliga. Du är välkommen över, vi är övertygade om att du kommer tillbaka en andra gång. Vi är ingen vanlig pizzeria, vi är La Pizza.

Bon appetit!

Stellan Mörners gata 12
302 26 Halmstad